joi, 9 noiembrie 2017

Cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteți despre masajul thailandez

            Masajele asiatice au devenit foarte cunosute si cautate atat de domni ca si de doamnele care doresc sa se relaxeze prioftand de minunile diverselor tipuri de masaj, printre care si masajul thailandez. Daca nu ai fost pana acum la un salon pntru un astfel de masaj (vezi salon Bonton Beauty & Medical Center), iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii privind masajul thailandez.
            Masajul Thai este, de asemenea, cunoscut sub numele de Yoga Lazy Man, deoarece este o combinatie de tehnici de yoga si masaj.
            Flexibilitatea nu este o cerința pentru masajul thailandez. Terapistul personalizeaza fiecare tratament si lucreaza intotdeauna la nivelul dvs. de confort.
            Masajul thailandez isi are radacinile in vechile traditii vindecatoare shamanice din Thailanda. Practicile vindecarii thailandeze dateaza din vremea lui Buddha, acum 3000 - 5 000 de ani.
            Un masaj thailandez obisnuit are loc pe podea, pe un strat gros, insa in prezent, ca orice alt tip de masaj, si acesta este efectuate pe o masa de masaj.
            In timpul masajului ramai complet imbracat. Este ideal sa se poarte imbracaminte usoara si relaxata care sa permita libertatea de miscare. Forma tradiționala de masaj thailandez nu utilizeaza uleiuri sau loțiuni, acest lucru permitandu-i beneficiarului sa ramana complet imbracat in timpul tratamentului.
            In timpul unui masaj thailandez, terapeutul foloseste mainile, picioarele, genunchii, coatele.  Fie ca esti obosit dupa o calatorie sau dupa o zi de munca, masajul acesta este o terapie excelenta pentru a te ajuta sa ajungi pe deplin intr-o stare de relaxare.
            Printre beneficiile masajului thailandez de numara: ameliorarea tensiunii fizice si emoționale, un somn mai bun, mai multa flexibilitate, recuperarea dupaboala, eliberarea energiei blocate, etc.
            Este yoga pasiva pentru cei lenesi. Daca ti s-a spus cat de bun este stretchingul si yoga pentru organismul tau, atunci aceasta poate fi cea mai buna opțiune pentru tine. Poti inchide ochii, sa nu misti un singur muschi si sa te bucuri de toate beneficiile unei bune sedinte de stretch.
            Este bine daca intri in adormire.  Daca cineva iti spune sa te intinzi dupa o zi lunga de munca, iti spune sa te relaxezi si apoi iti maseaza capul, gatul, picioarele, spatele, mainile, cu siguranta iti va fi imposibil sa ramai treaz. O ora intreaga de manipulare a muschilor si intinderea elibereaza in totalitate  toxinele din sange.
            Niciodata doua sedinte de masaj thailandeze nu vor fi la fel. Frumusețea masajului thailandez consta in faptul ca terapeuții isi pot folosi greutatea corporala pentru a va manipula muschii si in funcție de propria dumneavoastra greutate, ei isi vor schimba masajul pentru a va asigura ca aveți inca o experiența perfecta.

            Masajul tradițional thailandez va ajuta, de asemenea, sa va corectati postura, car de multe ori tinde sa nu fie cea corecta, acest lucru fiind cauzat de multele ore petrecute  in fața calculatorului in viața de zi cu zi. Exista numeroase beneficii ale masajului thailandez, inclusiv alinarea presiunii fizice si emoționale asupra corpului, imbunatațirea energiei in intregul organism, ofera o mai multa flexibilitate, ameliorarea durerilor musculare, a picioarelor, conferind relaxarea generala a corpului si a mintii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu